Κινούμενα γράμματα

Φροντιστήρια "Μπαχαράκη" Η Εκπαίδευση στις καλύτερες στιγμές της

26 Οκτ 2012

Έκθεση Α΄ Λυκείου (Αίτηση)





ΑΙΤΗΣΗ



Προς Υπουργείο Πολιτισμού

Αξιότιμε, Κύριε Υπουργέ, 

Με τη σημερινή μας αίτηση θέλουμε να σας ζητήσουμε να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση ενός τριημέρου καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας από τις 17 μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2012.

  Είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζετε τη σημασία τέτοιων δρώμενων τόσο για μια σχολική κοινότητα όσο και για μια επαρχιακή πόλη, όπως η δική μας. Άλλωστε είναι σπάνιες οι φορές που σαν μαθητές ερχόμαστε σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης όπως η ζωγραφική, η μουσική, το θέατρο, ο χορός που περιλαμβάνονται στο τριήμερο πολυθέαμα.

Η τέχνη επίσης αποτελεί για τον άνθρωπο ευκαιρία φυγής από την καθημερινότητα, μέσο αισθητικής καλλιέργειας αλλά και φορέα διαχρονικών αξιών και ιδανικών που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Παράλληλα, εμείς οι μαθητές θα έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά μέσα από την συνεργασία και την κοινή προσπάθεια, καθώς και να  αντιμετωπίσουμε  το σχολείο  ως χώρο δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου μας.

  Νομίζουμε πως αντιλαμβάνεστε ότι μ’ αυτή την εκδήλωση δίνεται και μια αφορμή για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία του σχολείου με την τοπική κοινωνία και η προβολή του ως φορέα πολιτιστικής δημιουργίας και ανάπτυξης. Τέλος, η συμμετοχή του κοινού θα αποφέρει και κάποια χρήματα που είναι απαραίτητα για την οικονομική ενίσχυση κάποιων δραστηριοτήτων του σχολείου μας.

  Κύριε Υπουργέ,

  Ευελπιστούμε ότι θα κάνετε ότι μπορείτε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας για να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

                                                                                                   Με εκτίμηση
                                                                           
                                 Ιωάννης Κανακούδης (Φιλόλογος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φροντιστήρια Μπαχαράκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ιωάννης Κανακούδης

Ιωάννης Κανακούδης
Ιωάννης Κανακούδης - Προϋπόθεση Επιτυχίας

Επισκέπτες

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Η " Οξύνοια " στο Facebook

Αναγνώστες

Λογότυπος